Syster Jennie

Nu sitter vi här hos syrran, hon lagar mat så jag tänkte passa på att skriva ett inlägg!
Elina leker inte så värst mycket med sin kusin Ellen, det är inte det att HON inte vill. Men Ellen tycker att hon är en bebis.
" Jag leker inte med SMÅBAAARN!!" Haha, barn är allt för roliga. Tänkte tillägga att Ellen själv bara är 5, hihi!

Mmm, det börjar lukta kalopps, GOTT!

Vi var en sväng till affären förut också en, barnen valde TVÅ kakpaket var, OH JISSES! Det blir fest här sen då, och slutar kanske med kö till toaletten?

Vad gör ni andra en dag som denna? Oh, nu börjar det svida i mattarmen, HUNGRIG!


vaknar av BLOD

Morsning, läget?

Idag gick Jimmy upp med flickorna, skönt att vila sig lite. Tack älskling!
Men jag hann inte vila så där jätte länge, för efter cirka 30 minuter så hör jag först ETT illvrål, och sen ett andra illvrål.
Jag lyssnar för att se om det var någon allvarligt smo hänt:

- AAAAAAAAAAAJ!!! (Elina tjuter som en hel kör) JAG FICK OOOOOONT!!! AAAAAAAJJ, AAAAJJ!
- Scch Elina, Nellie blir rädd när du skriker så där mycket, det var inget farligt det där va? (Jimmys kommentar)

Vid detta laget så tjöt både Elina och Nellie, Nellie är den som sympatigråter.

- JOO! det gör JÄÄTTE OONT!! (ÄNNU värre gråt och skrik)
- Men Elina sluta, kom så får jag blåsa.

Jimmy går fram till henne för att blåsa, men märker då att det blöder, VÄLDIGT mycket.

- IDA! (han smäller upp sovrumsdörren så jag till råga på allt nästan flyger ur sängen och hjärtat hoppar ut för några sekunder ifrån min kropp) Elina blöder, vi måste åka och sy! Kom NU!

Jag for ju upp som en stucken gris, hjärtat bankade (fortfarande skakig efter att Jimmy stormade in och lät som en hel armé). Med röda ögon och skakiga händer försökte jag mig på ett försök att se hur illa fingret var. 
Jag satte Elina på toalocket, hon skrek ju såklart hela tiden, så jag blev halft döv på högra örat också. Det var ett ganska fult sår det där! En stor skinnflisa på ovan sidan där naglarna sitter hängde lös. Det var köttigt och dant. Ush. Efter mycket tjat fick jag ta blött papper och torka bort det värsta, jag passade på att trycka tillbaka skinnflisan också, så sa jag " Titta Elina, nu är såret nästan borta!". Och så älskar hon Harry Potter så jag fick dra till med

" Elina, man måste ha plåster på det här såret, vet du att det hade Harry Potter när han slog sig så här. Och så nästa dag var hans sår borta!"

"mamma, ja viill ha plåster".

Haha, så lättlurad men ack så söt! Så det blev bra till slut, duktigt tjej du är Elina! 

Bjuder på en bild av min stora flicka!
 

BIO

Den var helt okey faktiskt, kanske lite lamare än vad jag tänkt mig. Trodde det skulle vara mer händelser, men som sagt, ganska lugn.

Men Harry Potter är ju alltid Harry Potter, så det kan ju bara inte bli en dålig film, Am i right?

Gud så mysigt det är att komma hem till sitt egna lilla boende och våra älsklings flickor som sussar så sött. Blir nästan tårögd, är dessa underbara barn verkligen våra? Är detta hem vårt? Jag är lyckligt lottad över att ha fått en sådan fin pojkvän, och till råga på det, det två finaste flickorna i världen tillhör oss!

Känner att detta inlägg blir lite hattigt, med mycket olika handlingar i, men så blir det när man har en hjärna som nästan kokar över av alla tankar som tränger sig igenom mina fingrar och ut till tangentbordet.

I alla fall, Jimmy och jag hade det jätte mysigt. Jag slår mig själv HÅRT i huvudet för att jag glömde den förbaskade kameran! (AJ)
Vi gick och bokade biljetter, sedan satte vi oss vid hamnen och pratade och tittade på en supermysig fontän mitt ute i havet. Alltid lika mysigt vid hamnen i Västervik! <3
Sedan bärjade klockan närma sig Biostart, så vi drog en sväng till videobutiken och köpte med oss godis, inte lite heller. Två påsar och det gick på 80 kronor! Mama mia

När vi väl kom in till salongen så kom vi på att vi skulle köpa läsk också, och så lite pop corn! ;)
Det var bara att ställa sig i kön. Sen kom Jimmy på att han var kissnödig. Sen kom JAG på att jag faktiskt också behövde gå på toa. Men sen, sen var allt klart för filmen! HARRY POTTER! here we come!


Jag ska träffa Harry Potter!!!!

TJAAA!

Vet ni vart vi ska idag?! Nej tänk för det kan ni ju inte veta! Vi ska på bio, JAA lite sena ute kanske. Men vi ska träffa Harry Potter och hans gäng på bioduken kvart över 9 ikväll! Ska bli otroligt spännande och roligt att äntligen få se den efterlängtade filmen. Undrar om den är bra? ska bli skit kul.

Ringde mamma nyss också, frågade om hon ville hänga med på bion. Det ville hon kanske, om hon inte är för trött. Hon hade visst börjat jobbat vi 7 i morse. Annars blir det Jimmy och jag som går ensamna, och det är ju mysigt det med ;)

Barnens Farmor ska sitta barnvakt, hon kommer väl runt 8 antar jag, Nej nu måste jag springa och kolla vart barnen tog vägen. Det blev så tyst tycker jag!

CIAO! 

Tills döden skiljer oss åt

Heelluu

Nu har vi varit på stan och hunnit med att äta. Sandra och hennes kids är här. Eller bara hennes ena just nu. Sandra och Noomi var tvugna att gå till sjukan och få lite medicin (som dom för övrigt gör tre gånger om dagen).

Elina skriker att hon vill se spöket laban, Nellie tjuter för att Elina skriker, och Nelia (sandras andra unge) gnäller efter mamma. Finns bara ett ord,  KAOS!
Som en ond cirkel, när den ena börjar hakar hela kören på! haha, lite komiskt är det allt. Men framförallt väldigt, väldigt frustrerande. Visst är det underbart med barn som skriker än i örat? Visst är det underbart med barn som inte lyssnar?
Nae, det kan JAG då inte påstå. Men hur mycket dom än skriker, och hur mycket dom än gnäller och trotsar, så är dom ändå våra barn. Och vi älskar dom, vi älskar dom tills döden skiljer oss åt...




Finns inget så starkt som kärleken ifrån en mor

Jag finner inga ord för hur mycket jag älskar dig. Du är min ögonsten, du är mitt kött och blod, du är min flicka...
Min livsknippe, min glädjespridare, du är min dotter!
Jag kommer alltid att finnas hos dig, och du hos mig
Jag älskar dig, Elina


Bilder på nattsällskapet!


Detta är lite bilder från igår, när Nellie vaknade på kvällen och ville göra oss sällskap! Mysunge <3

Vad göör pappa?

Äsch, det var inge kul att titta på när pappa tränade. Bättre med krigsfilm! ;) haha

Nellie kör lite "bulleri, bulleri bock" på pappa! (vet inte om ni kan se bilden?) Säg till i så fall!

äntligen 20 Juli!!!

Åh som jag har längtat till denna dag i två veckor nu! Åh äntligen, äntligen kan man gå och storhandla!
Älskar att storhandla, det är nog det bästa som finns, nästan.
Man går och plockar i diverse godsaker och nyttigheter, MUUUMS!

Sandra ringde precis, och vi ska gå ner på stan en sväng, ska bli kul! Måste köpa hamstermat bland annat, lite lyx till honom =)

Antar att vi kanske går till Donken? Det lär vi ju se, annars blir det väl någon glass eller två i solen som äntligen behagat komma fram! WEEY!

nu slocknar min värld för idag

God natt på er alla nattugglor

Nu ska jag lägga mig på golvet och göra lite situps. Fy så tråkigt! Men vill man vara fin så får man lida pin!

Vi fick nattligt sällskap av en liten donna alldeles nysses. Nellie hoppade förväntansfullt i spjälsängen när jag kom in för att ge henne nappen som jag trodde hon tappat. Men nej då, hon log glatt och "pratade" med mig när hon såg mig. Jag gav mig inte ens på ett försök att söva henne, då jag såg hennes stora pigga ögon lysa!
Det har ju blivit lite konstiga sovtider för lillan nu när hon varit sjuk, sovit mycket och på obestämda tider. Så inte konstigt att hon vaknade pigg som en lärka!

Kom att tänka på en sak, för ni vet jag tänker väldigt mycket. Förut när Nellie vaknade, så fes hon i varje rörelse hon gjorde, och så skrattade hon efteråt, åt sin egna fis. Haha. Vi skrattade också, skapliga brakare var det också, svårt att låta bli att skratta då! Tänk vad roligt och gulligt man tycker att allting är som ens egna barn gör. en FIS, rolig? Gullig? JA, absolut! Om det är ens egna barn så är ALLT gulligt!

Tänk vet ni, om du, jag, allihopa skulle sitta till exempel på en restaurang och lägga värsta rökaren när vi kände för det. Eller bara rapa högt när vi kände att vi behöver (okey, det gör jag ju redan men i alla fall). Tänk vet ni om vi skulle KRÄKAS, bara så där, rakt ut för att vi ätit för mycket. Ja, allt det gör ju våra små barn, ÖVERALLT! Där kan man inte snacka vett och etikett inte, men visst är det ganska charmigt ändå? Tänk vad fri man är som liten, göra precis nästan som man vill och ändå är det okey! Är det inte underbart?

Nu känner jag att om jag inte slutar skriva så kommer det bara upp fler och fler irrelevanta tankar och meningslöst pladder. Ville bara skriva det alla fall, för jag tycker det är så otroligt underbart att barn är så fria och charmiga!

Puss och god natt, detta var mina sista ord för idag. Hörs i morgon bitti!
CIAO!


Träna Yoga!

Det vill jag börja med! Vill bli vig och smidig, inte så här stel och ovig. Kan ju knappt sitta skräddare längre, knappt böja mig ner heller för den delen. ääh, det var väl lite och ta i kanske, men ungefär. Och så blir man ju så smal också, av Yoga alltså. Man tränar ju verkligen VARENDA muskel känns det som. Men man kan inte göra nåt utan pengar. Pengar gör ju allt så svårt, ush. Vill bli miljonär och ekonomsikt oberonde. Härligt det skulle vara, eller hur?

För övrigt så vet jag en brutta som absolut inte behöver träna Yoga. Hon är så vig som man bara kan bli.
And her name waaaas:

Nellie Rosenquist!

nu är det krig!!

nu smyger jag in här igen

Jag har ju glömt att dokumentera en hel del händelser i bloggen. Eftersom det blev blogg-stopp för en väldigt lång tid.
Så nu tänker jag lägga upp lite bilder från när jag och Elina hade vatten-ballongs-krig! WIIHU!



haha vilken stil, vet inte vad jag gör

Nu ska vi se vem som kan träffa lycktstolpen, vem vann? INGEN

Elina gav upp, och tyckte det var bättre att kasta på sin mamma!

"Åh vad blöt jag blev, titta!" (min replik till jimmy, just då)

Ne nu! Nu ska jag allt kasta en på dig också din lille buse! haha snygg bild för övrigt..

Naae stackare, jag trodde inte hon skulle bli SÅ ledsen.
"MAMMA KASTADE PÅ MIIIIG! NU BLEV JAG BLÖÖÖT!!"

Lillsnörpa då, det är ju just det här som vatten-ballongs-krig går ut på!

Trodde ni det var över? Neheni, nu blev det revanch. Nu kom det vattenballonger från alla håll, PÅ MIG! HJÄÄLP! (det tyckte Elina självklart var skit kul, din lilla rackarunge)

kvälls bladder

tjoo

Tänkte uppdatera lite om Nellie, hon mår bättre nu. Febern har inte kommit tillbaka ännu sedan hon fick den sista panodilen! =) jippi! <3

Hon sussar gott, och liksaså hennes stora syrra! Elina hade ett hysteriskt utbrott för cirka en halvtimma sedan. Hon trodde hon skulle få ligga i soffan och sova, och kolla på walk the line med oss. Jo tack, blod, vapen och tårar. Nope du lilla flicka, här ska vi förebygga mardrömmar, inte framkalla.

Nu hör jag hur Jimmy stönar och stånkar utanför i hallen. Haha
Det betyder att det är träning på G. Han har nämnligen börjat styrketräna här hemma, med vikter och hela fadderullan.
Så får vi väl se om han får lite muskler på hans taniga små armar;)
På tal om träning så började jag också att träna med lite situps för någon vecka sedan, och ajj min mage säger jag bara.
Fick träningsvärk efter första dagen, o då äre illa! Men så är det när man har haft två små prinsessor i magen som levt rövare =)

Nu tror jag att jag ska gå och göra mig två ostmackor, mums!

Efterlyser någon som kan designa min blogg

Åh är så trött på mig design... Har ju fixat den på egen hand så det är därför den ser så tråkig, och oproffsig ut.
Skulle så gärna vilja ha en snygg header med lite text och skit. Och lite mer detaljer, sådana som man inte märker av så mycket men som ändå finns där, hajjar ni?
Har ju inte lust att betala någon för att få min blogg snygg. Tänk om man inte blir nöjd liksom? Någon som vet vad det i så fall skulle kosta? 

Älskar att skriva om mina underbara döttrar och om min vardag och lite annat som faller min hjärna in. Men det är inte så kul att skriva när man ser all denna text och sen den fula designen. Blä, vill känna att, "WoW, vilken snygg blogg jag har".
Tipsa mig gärna om någon duktig bloggare, som är riktigt hajj på att få en blogg snygg och fräch!

Hästen åt nästan upp hennes fingrar!

god kväll alla ni som läser min blogg!

det blev en tripp till lager 157, en affär med otroligt mycket snygga och billiga kläder! Och så gick vi in till Borka, och så en affär där det finns en massa snygga skor till billigt pris. Vi hittade en massa snygga skor till Jimmy (hans är lagom mycket med hål i och väldigt, väldigt fula...). Men tror ni dom hade några snygga skor i storlek 45 kvar? NEJ, självklart inte. Stackars älskling gick tomhänt ut ifrån affären. Så är det alltid, han kan bara hitta skor på intersport eller team sportia. SÅ tråkigt.

Jag hittade lite snyggt som jag definitivt kommer att lägga händerna på när pengarna hoppar i min ficka!

Nog om det.

Förut när vi matade hästarna var Elina nära på att bli av med ett finger eller två. oj, oj.
Vi gav henne ett knäcke som hon skulle ge hästen Åke (haha snyggt namn?). Vi sa åt henne klart och tydligt, "släpp knäcket DIREKT när Åke tar det". Ja då, det skulle hon ju, MEN. Hon höll kvar i knäcket när hästen tog det. Så vi fick rycka undan den i väldans fart. SÅÅ nära att det hände en olycka! Men det gick bra, och Elina var inte det minsta berörd av det som inträffat, hon sa:

- Ska vi åka och köpa glass nu?

Haha, älsklingen då!

Min prinsessa! <3


hjälp! två monster

Snart kommer Barnens farmor, Liljana. Vi ska åka ut en sväng med hennes bil och titta på hästarna. Elina tycker det är så himla skojjigt. Hon ska få mata dom med knäcke och morötter också! =) Mys.

Nu har jag äntligen fått i Nellie lite mat. Det ända som gick ner var mat från 6 månader, sådana där sliskig mat, utan klumpar i. Känns skönt att hon åt något alla fall. Men febern är inte bättre, men hon har fått en panodil, så hon mår väl lite, lite bättre.

På tal om något helt annat, så hittade jag just en bild på mina två monster barn! haha, jag vet inte vad som hände men den förstördes när jag testade lite saker i paint. FAN, säger jag bara. För jag älskade den bilden på Elina och Nellie. Och den gick inte att återställa till normalt. Elina ser verkligen ut som en liten vampyr med ett evil smile, och Nellie ser bara tokigt glad ut! Resultatet ser ni HÄR NEDANFÖR!


hahah! Sniggingar, eller hur!;)

Harry potter!!

God morgon, hur har ni det i regnen o rusket?


Själv har jag det bra, likaså Jimmy och Elina. Dom sitter och tittar på Harry Potter, och är HEELT i en annan värld, går inte ens prata med dom! HAHA

Nellie sitter och leker lite med en docka här brevid mig. Mycket febrig, och mycket gnällig. Vill sova mest hela tiden. Denna natt har heller inte varit speciellt rogivande. Hon vaknade många gånger och var väldigt ledsen. Fick ge henne panodil var 6 timma. Hjälpte de tror ni? NEJ.

Har funderat lite på det här med Nellie nu, tror det faktiskt kan vara små bissingar på väg. För jag ser nog allt något vitt skymta i tandköttet! ;)
Man har ju hört då va att barn kan få feber och bli lösa i magen när tänderna är på väg. Så blev i alla fall för Elina.
Men när man söker på internet så står det en massa om att det inte alls är så, att det bara är påhitt. Vad ska man tro?
För på bvc säger dom att det kan bli feber och kör i magen, men på sjukhus säger dom att det inte alls har något samband? ÖÖÖH, bara jag som blir förvirrad?

Min lilla sjukling <3


Hamster på språng!

Jag måste medge att jag skäms en aning. Det är så att jag har gått och tappat bort min hamster...
Jag tänkte vara snäll och låta han få springa lite i vardagsrummer medans jag kolla på sommarkrysset, som för övrigt började för två timmar sedan! SHIT, han har varit borta i två timmar!

Jag ville bara att han skulle få känna sig lite fri. Han är ju trots allt i buren 24/7. Nej, jag tar inte upp honom allt för ofta. Varför? Jag glömmer, tänker inte på det. Ja, jag tycker också synd om honom. Därför tänkte jag ju vara snäll idag.
Men han är faktiskt borta. Lite ledsen är jag, men jag har en stark känsla av att jag kommer hitta honom snart! Och jag meddelar, så att ni kan bli lugna. Främst er, Emma och Julia. Eftersom ni är hamster freak. hahah =)

Nej ni, nu måste jag återgå till filmen.. SUCK...

En massa dalmatiner

Jaa.. nu sitter jag här igen. För femte gången idag. Elina och Nellie sussar kudden, ni är så söta mina små kycklingar <3

Jag berättade ju förut att jag helt plötsligt har tre kids? Varav det tredje är min sambo!
Han bevisade just att det var så läget var. Vi satt och kollade på teve och så började 101 dalmatiner.

- Å, den här filmen är ju skit bra! Ska vi se den Ida? Det var typ 10 år sen jag såg den!
Och allt detta var sagt i ett tonläge fyllt av upprymdhet och glädje.
- Ehh, det här är en barnfilm, NÖRD!

Jag tittade lite snett på honom och såg hans besvikelse. haha, stackare. SÅ självklart bänkade jag mig där brevid älsklingen i soffan och tittade på 101 nördskallarna. Måste medge att den är rolig och mysig, men jag blev fort uttråkad.
Kunde inte släppa tankarna kring bloggen. ÅÅÅÅH! VAAARFÖR detta beroende? Så fort jag börjar blogga så kan jag inte slita mig. Jag skriver meningslösa, korta MÅNGA inlägg.

Någon som kanske känner igen sig?



Min dotter har hockeyfrilla!

Jaa faktiskt. Men enbart för att det har växt så. Hon hade jätte mycket hår på huvudet när hon föddes, SVART! =)
Men efter att ha gnuggat av nästan allt hår på huvudet, så lämnades en rand kvar bara där bak. En väldigt lång rand.
Eftersom alla tjatade på mig att klippa av den där toffsen, så gjorde jag det till slut. Gissa om jag ångrar mig? JAA!
Varför?
Jo, för det var Nellie. Utan den där toffsen så kände jag knappt igen henne.
Och alla som såg henne sa att hon såg ut som en helt annan unge.
Ni ska få se! Men ni ser nog ingen skillnad eftersom jag tog kort bakifrån.

Haha, snygg hockey va?

                                                                                                                                                                                                            

Den brutalt stora saxen anländer

Nu är det gjort! ATTANS

Det blev kort, väldigt kort. Ingen bild tagen på det riktiga resultatet. Jag klippte av det där också som ni ser på bilden, men
hon är så söt nu så man bara vill äta upp henne! ;)


Åskan slog ner i mitt hjärta...

...Som ett hårt slag av rädsla och upprymdhet! Det började när vi satt och fikade, och oj vad spännande och småläskigt det är när det knallar och blixtrar!

Det har säkert åskat i två timmar nu. Visst det är ju inte mycket men jag hör mullret hela tiden. Jag tycker det är skit kul när det knastrar på jätte mycket. Barnen tycker det är lika kul, eftersom dom ser hur jag blir. Haha, som små barn är både Jimmy och jag! Men jag tycker det är bra att jag inte har barn som skriker för åskan. För dom behöver ju inte vara rädda. Visst det är ju farligt om det slår ner. Men man behöver inte vistas ute, och inne är det rätt så säkert. Om man inte har otur dock.

Det finns människor som är väldigt rädda för åskan. Speciellt min egna mormor. Hon berättade för inte så länge sedan att hon springer in på toaletten varje gång det åskar. Och ni ska ju inte tro att hon går ut därifrån förens det har slutat upp! Nej då, hon står där inne och trycker i mörkret tills det slutat upp. Ja, ni hörde rätt, mörkret. Hon tänder inte ens lampan!
Stackare.

Mamma berättade idag varför hon var så rädd. När hon var liten så var hon själv i en källare. Och då slog blixten ner. Hon såg eldklotet (från blixten) Det åkte längs hela väggen tills det smattrade till. Visst jag förstår hennes rädla, men hon borde släppt det. För hur länge sedan kan det ha varit? få se, hon är runt 75. Låt oss säga att det hände när hon var fem år. Då var de alltså 70 år sedan! OJJ 70 år sedan!? Lilla mormor, du behöver inte vara rädd!

Är ni rädda för åskan? I så fall, varför, någon speciell händelse?


Plötsligt har jag 3 barn!!?

Nu är vi själva igen. Modern min har gett sig iväg. Och guud vad vi åt! JISSES säger jag bara!
Glass, maränger, damsugare (kakorna såklar), kak-vofflor (som vi lade glassen på, grisar va?), och så chokladtoppar med sådan där god vit kräm i!

Elina frossade men blev fort mätt, hehe sötnosen var alldeles kladdig av godsaker. Nellie åt ingenting :( Hon mosade in en damsugare när vi inte såg, men den kom snabbt ut igen kan jag lova, var nog inte så gott. Nellie har inte ätit på hela dagen! Men dricker gör hon ju, de är ju bra det i alla fall.

Måste bara säga en sak, man kan tro att jag har tre barn, två döttrar och en son. För Jimmy gör samma saker som barnen. Han tycker nästan att vissa saker som barnen tycker är kul, är ännu roligare! Nu sitter dom alla tre och kollar på disneydags, vem tror ni sitter och skrattar för sig själv och är helt inne i teven? JO, Jimmy. Haha





 


Flytta till Florida!

Denna dag är grå och kall. Inte en solstråle på himlen syns till... En sådan dag som man bara sitter inne och blir trött och seg. Tur att sällskap snart anländer, så man piggnar till! 

Visst är det konstigt vad det ska regna och vara molnigt hela tiden? När man var liten var det minsann alltid fint väder, och man sprang ute på gården naken och glad! Kommer ihåg att jag alltid tjatade på mina föräldrar att jag ville bada i vattenspridaren, just för att det var så enormt varmt. Och jag blev hur glad som helst när jag fick svaret, JA.

Men nu är det tvärt om. Bara en massa regn och rusk. BLÄ! Ska nog flytta till Florida där det alltid är varmt och skönt, vore inte det underbart?

Vad hittar ni på en sådan här dag? Då det igentligen inte finns något särskillt att hitta på? 

knarkar panodil

Nu har Nellie pluttan somnat igen, efter febernedsättande medicin. Elina är ute och leker med sin kompis, hon är aldrig inne nu för tiden, min lilla älskling börjar bli stor!!

Jimmy är iväg med sin mamma och köper ännu mera panodil till lill-skruttan. Vi använde den sista nyss.

Lilla älskling, ska du inte bli frisk snart?

Jag sitter här och väntar på att MIN mamma ska komma, hon skulle köpa med sig lite fika. MUMS!


terroriserade biblioteket

Nu ni!

Här kommer lite bilder från i torsdags när jag, Daniela hennes dotter och mina döttrar stormade bibblan!


En liten koja som man kan krypa in i och läsa och bara ha det mysigt



Men våra tjejer stojade och stimmade, kastade in så många böcker som det bara gick i den där kojan!



Men hej hej, Nellie=) Hon tyckte det var jätte spännande med alla kikhål. Så kul en sådan liten människa kan ha åt småsaker. Helt nya och spännande upplevelser varje dag.  


"T" kikar ut hon också! Hej där Glader =) Gud så lik daniela, mor din!


Åh vad spännande och roligt med alla böcker, titta vad våra barn har gjort. Kastat in alla böcker dom såg, aja baja!



Daniela vad glad



Jag var också rätt glad ;)


En smäll i skallen!

men tjenare!

Denna dag har gått väldigt fort. Beror nog på att hela familjen Olofsson/Rosenquist sov ut idag!
Elina kom in till oss runt 9 och kort därefter gick Jimmy upp med henne.
Nellie och jag sov till halv 11! Eller den sista halvtimman låg jag faktiskt vaken och bara tittade på min lilla sjukling, där hon låg så söt, varm och alldeles underbar.  

Det började med att Nellie slog i sitt lilla huvud väldigt hårt igår morse. Hon somnade därefter nästan direkt på grund av utmattning efter hon skrikit väldigt mycket.
När hon vaknade var allt som vanligt. Så jag tog ju med mig barnen till lysingsbadet. Men när vi kom hem därifrån så var hon gnällig och inte riktigt sig själv. Hon hade fått feber, väldigt mycket! tempen visade 39,5. Vi gav febernedsättande med en gång, därefter ringde vi sjukvårdsupplysningen. 
Jag rådfrågade lite, och sa att hon slagit i sitt huvud på morgonen. Jag frågade om febern kunde ha något samband med den hårda smällen i huvudet. Då hon jag pratade med sa att det absolut inte var så blev jag lugn. Men tankarna kring hjärnskakning har inte släppt ännu, eftersom hon fortfarande är lite "konstig" alltså inte sig själv.
Hon är trött hela tiden och vill sova, nu har hon feber igen. HÖG.

Jag ska ringa ikväll igen om det inte blir bättre, blir så orolig för min lilla älskling...

förlåt mig...

Men jag har verkligen inte haft tid att lägga in bilder idag, jag lovade jag vet. Men mycket annat kom ivägen. Så i morn bitti på morgonen lägger jag upp en massa bilder som ni alla kan gotta er i! ;)

Idag har varit en helt underbart fartfylld, stressig, mysig solig sommardag!
Vi packade våra saker och åkte raka vägen till lysingsbadet. Elinas kompis fick följa med oss så idag har jag fått känna på hur ett liv med tre barn och dessutom ett liv som ensamstående skulle kännas, eftersom Jimmy-älsklingen jobbar!
Men det var kul, men lite stressigt och många flicke-barn att hålla koll på!

Efter att vi varit där i cirka 4 timmar drog vi oss hemåt för att äta, allihopa!
Sen kom Sandra med sina flickor, o minstingen mådde inge bra, imun försvaret är helt nedbrutet nu så hon hade fått på sig ytterligare en infektion. Stackare :( 

En ängel sänt från ovan

Hon är så gó och glá att man knappt märker på henne att hon är så sjuk som hon verkligen är. Förutom idag, då hon hade fått feber och hela fadderullan på köpet!

I alla fall, dom drog sig hemåt sent. Klockan var väl halv 10. Och mina barn var griniga och väldigt trötta, så hopp i säng!
Somnade gott, och nu ska Jimmy och jag sätta oss med vår choklad, chips och läsk framför teven. En ny mini serie börjar nu!  REBUS tror ja den hette?

PUSS O KRAM!

HETT!

Idag har det varit fruktansvärt varmt! Jag gick en stund till Daniela o hennes dotter förut, vi skulle ner på stan. Jag skulle fixa en massa papper ifrån försäkringskassan. Men det var ju såkart stängt! Så jag får gå på måndag.. huja... 

Vi drog en vända på stan, Flickorna lekte lite vid hamnen och tittade på båtar. Och en massa stånd hade dom nere vid hamnen, typ medeltidstema! Super mysigt=)
Det spelades musik lite längre bort vid bibblan som Elina för örvigt var Skit skrajj för.
På väg in till bibblan:

- MAMMA!!! JAG ÄR RÄÄÄDD!! (massa skrik och gråt)
- Men Elina vad är du rädd för? Lägg av nu, det är ju bara musik. Sån som pappa brukar lyssna på!
- NÄÄ!!! JAG VILL INTE HÖÖRA! DOM KOMMER KLAPPA HÄNDERNA SNART!!!

Ja, där hade vi haken. Min flickstackare är rädd när publiken klappar händerna i våldsam takt! Men nu var det ju så att denne publik bestod utav 8 pers, varav 5 utav dom var vi! Haha...

SÅ, vi for raka vägen in till bibblan. Där lekte barnen med böcker, eller rättare sagt slängde omkring böcker!
Det fanns en liten lek-koja och där slängde dom in så mycket som bara gick! Det var ju bara för min och Danielas del att
börja städa när vi skulle gå....

Kul hade dom, och jag var väldigt klibbig och varm! Känner för ett dopp i det blååå! Gud så mysigt!
Ska nog ringa Minna tror ja...

haha, nog om det. Sen gick vi alla fall hem till Daniela som bjöd oss på glass och choklad/kola sås! MUMS, TACK:)
Det var trevligt, dock blev det inte så lång stund. Gubben hade gjort mat hemma så det var bara att pallra sig hemåt och käka!

Bilder kommer på det senare, min kamera ligger på laddning! YES äntligen lite bilder som ska upp här i bloggen.

CIAO!


Mina kids

Dom mår toppen! Inga sjuklingar här inte, på väldigt länge (peppar, peppar). Det har gått magsjuka här i huset, både jag och Jimmy har haft det, men kidsen fick det inte! Lucky you <3

Elina är ute o leker med sin kompis F, dom är så söta ihop. Leker varje dag. Kompisen är 5 år, och Elina 3. Varje morgon ca 10.00 knackar det på uteplatsens dörr. Där står en söt liten tjejja och vill leka! Haha, sött!

Som sagt Elina är ute och leker utanför, och Nellie ligger o tar sig en tupplur. Ska passa på att söka lite jobb nu! Pirrigt, hoppas inte någon nappar, haha! Jo det är klart jag hoppas det, men det är ju så pirrigt med anställningsintervjuer o sånt. Men nu ska vi inte ta ut något i förskott inte, varför skulle just jag få jobbet liksom?



 


speedad

God morgon!

Känner mig rätt speedad. Slog upp ögonen, klädde på mig, bäddade alla sängar och gjorde därefter alla morgonrutiner som värsta duracell-kaninen!

Och nu är allt gjort! SKÖNT. Nu kan jag bara slappna av och umgås med mina sötnosar. Jag lät Jimmy sova ut idag också, han ska jobba snart. Känner att jag vaknat på rätt sida, och det känns underbart. Men det suger och krampar i mat-tarmen, ooh så hungrig jag är.

Föresten, Nellie min minsta knoddis, har ju alltid sovit så himla dåligt. Vaknat runt fem gånger och ibland fler. (9 månader snart, för er som inte vet).
Men inatt sov hon från halv 9 till halv 5! Alltså 8 timmar. Hon vaknade bara en gång vid 11 och hade tappat nappen, men somnade på stupet. Duktig flicka som låter mor din sova i mer än 3 timmar i sträck! <3

Elina sov skönt idag, hon kom in till oss när jag bytte bajsblöjja på Nellie, oh det osade i hela rummet. Konstigt att inte Jimmy vaknade?
Klockan var nog halv 9 när flicke tösen kom insmygandes till oss och kröp upp och ville mysa.

Nu ska jag gå och fixa frukost till oss alla, ska bli väldigt gott!

15 Juli, riktigt förbannad!

Ja, nu är jag  RIKTIGT, RIKTIGT förbannad! Jag är förbannad på mig själv. För att jag bara struntade i min blogg och läsare. Vet ärligt talat inte vad som hände.. Efter att ha skrivit typ 120 inlägg om dagen (skämt åsido) till NOLL?!

Ska desperat försöka att ge mig på en förklaring.

Plötsligt en dag sa det, PANG! Och jag skrev inte ett enda inlägg. Jag fick panik när jag tänkte på bloggen och tangentbodet. Jag loggade in på bloggen och tänkte skriva men tryckte ner den i ren frustration. Inte för att jag hade blogg-torka, nej då. Det var för att jag helt enkelt inte hade  lusten eller orken att kladda ner ett par rader.

Nu är det ändring, min blogg energi har äntligen fallit tillbaka, och mina tankar fallit på plats! NU kör vi på, och många härliga bilder kommer att bjudas på! ;)


RSS 2.0