Sol + Hudcancer

Nu börjar värmen komma till kära västervik. Och det är hur underbart som helst! Kollade på SMHI nyss och det ska tydligen vara varmt hela veckan som kommer! YES

Men med värmen kommer också diverse sjukdomar infarandes. Allt från solsting (som för övrigt inte är en sjukdom men alla fall) till bakterier och HUDCANCER. Nu när hon var och pratade om hudcancer från västervikstidningen så har jag inte kunnat släppa tanken!

TÄNK om jag skulle få det?
Och jag ska definitivt köpa en ny solskyddsfaktor bara till mig. Fast inte så hög som till barnen. För SÅ mycket bränner jag mig ändå inte. Eller kanske.. Men men, det återstå att se. Värmen har ju som sagt inte kommit på fullaste allvar än.

Så iväg med er till närmaste affär och köp upp er med kräm som skyddar era vita kroppar!

linslusen Nellie

Jahopp, då är man med i västerviks tidningen i morn då! Hjälp, lite ångest har jag..
Satt ju bara i bikini (och världens fulaste också, måste köpa ny!)
Men som tur är ligger ALL fokus på min söta dotter Nellie.

Amanda ringde mig i morse och frågade om jag ville hänga med till lysingsbadet, och då jag bestämt med Minna dagen innan så hängde vi på båda två. Det var mysigt och varmt, men när skuggan kom blev det riktigt kyligt.

Amanda och hennes underbart söta dotter Ronja låg i hennes dunder mysiga tält (som skyddar mot solen) och Jag, Minna och Nellie satt på filtar på sanden och mös och åt baconchips och drack saft, medans Elina sprang och lekte med barnen vid stranden/vattnet.

Det var sen som en tjej ifrån västerviks tidningen dök upp. Och jag sa det första ja gjorde, "DU TAR INGA BILDER PÅ MIG NÄR JAG SITTER UTAN KLÄDER!" Nej sade hon bara och började prata om hudcancer och om vi är duktiga på att smörja in oss.

Jag är superduktig på att smörja in mina barn, men inte mig själv! Det låg en solskyddsfaktor 30 på filten som jag tagit med. Och hon började ta kort på mig när jag smörjde in Nellie. Undrar om Elina kom med där på ett hörn? Det får ja väl se i morn:) Hon tog kort på Amanda och Ronja där dom låg och mös under vindskyddet också! Ska blir riktigt intressant att se vad som står och hur bilderna ser ut. PANIK! 

alkohol+amma

Nej tack, och därav det onda i mina bröst!
Jag har druckit 3 glas vin med min mamma ikväll (mycket trevligt) det var efterlängtat <3
Men mina tuttar känns som 7 svåra år. AJJ. Mjölk som spänner och vill ut, men det får allt vänta. Tills i morgon bitti då Nellie får sin frukost:)

Nu ska vi Sova, älskling och jag. Nellie vaknade förut runt halv 1 och vägrade somna om, men nu har Jimmy fått henne att sova:)
Jag kunde inte eftersom hon bara ville amma då. Nu ska ja gå o pumpa, tjillevippen!

MIDSOMMAR ångest

Glad midsommar på er alla glada och tjuriga bloggare!!

Jag är ganska så glad i dag, fint väder men det kan snabbt slå om och bli regn, och vad ska man säga? Som vanligt kanske?
Nu har det regnat i en månad och det lär inte bli bättre, FY sommaren ska vara varm och skön!

Min midsommar känsla är dock inte på topp, lite ångestladdad och lite överdrivet stressig. Jag vill att den ska bli SÅ BRA som möjligt med mat och underhållning, blir den inte det, ja då har jag ju misslyckats..

Vi ska ut till lysingsbadet med flickorna kl 15.00! UNDERBART, dansa runt stången och sitta på filt och fika <3
Längtar, bara vädret orkar hålla sig fint som sagt.

Mat blir det idag också, grillat! MUMMA. Kött, krocketter, sås, vitlöksbröd och mycket mera. MYCKET gott.


Måste passa på att be lite om ursäkt för mitt dåliga, dåliga, DÅLIGA bloggande!! (FY PÅ MIG)
Men det hände något där i passionen, och glöden att skriva. Den dog..
Men nu är den uppe igen:D TJO HEJ!


RSS 2.0