angående inlägget om olyckan i dubbelsängen

Jag har ju inte skrivet om det ju!

För några dagar sedan sov  alla gott hos familjen Olofsson/Rosenquist. Men vid 3 hugget på natten smög sig en liten
krabat in i vårat sovrum som absolut inte ville sova själv. Hon smög upp och lade sig brevid pappa, som varsamt lade en arm om henne så båda gott kunde somna om. Krabaten lade sig olyckligtvis sig på kanten brevid pappa.  Alltså så här såg det ut: Elina låg på höger kanten, pappa och Nellie i mitten, och jag på vänster kanten.

Alltså så sov alla fyra i en
dubbelsäng, snacka om trångt! Men så har vi legat nu måånga nätter om ochvi kladdar flitigt ner varandra med svett om nätterna!

Efter att alla somnat om så hör man en DUNS, ingen dålig duns heller. Och kort där efter ett illvrål. Då hade Elina rullat ner från sängen och hon slog sig ganska rejält. Skriket ledde till att både lillasyster och en trött mamma vaknade.
Pappa tog med sig sin lilla krabat ut i köket för att granska de eventuella skador som uppstått. Det blev en bula i huvudet och lite rött märke på både ben och armar.

Därefter gick Jimmy in och lade både Elina och sig själv i hennes lilla säng, haha!
Där somnade dom gott.
Jag tröstade Nellie som var helt förskräckt som var tvungen att vakna upp mitt i ett illvrål som kom från ingenstans.
Vi somnade också om gott...

Hädanefter får inte Elina sova i vår säng, utan vi har sagt till henne att hon ska ropa på oss ifall hon vill något. Så kommer vi. Men så klart, vi är ju inga monster. Så om hon har mardrömmar eller så, och är otröstbar i sin egen säng, självklart får hon komma in till oss. Men då ska hon sova i mitten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0